BURSA / YILDIRIM - Ayşe Müzeyyen Tozluoğlu İlkokulu

Nis

2023-2024 eğitim öğretim yılında okulumuzda uygulanan "Benim Kitaplığım Benim Kütüphanem" adlı projeye veli ve öğrencilerimizden olumlu dönütler aldı. Süreklilik olduğunda projelerin başarıya ulaşabileceği de değerlendirilerek projenin kapsamının genişletilip ana sınıfından başlayarak 1, 2, 3 ve 4. sınıflarımızda da uygulanmasına karar verilen projenin en kısa zamanda yazımına okulumuz öğretmenleri Zeynep Mertoğlu, Sabriye Duygu Delibalta ve Keziban Yıldırımhan tarafından başlayacaktır.

meb_iys_dosyalar/16/01/718111/dosyalar/2024_04/24152455_202320241.siniflarprojesibenimkitapligimbenimkutuphanem.pdf

4/A SINIFI EL SANATLARI SERGİSİ

OKULUMUZ İFTAR PROGRAMI

HAYIRSEVERLERİN YARDIMLARINI İHTİYAÇ SAHİPLERİ İLE BULUŞTURDUK

' Tarihini bilmeyen ,ecdadını tanımayan geleceğini tayin edemez'

Mustafa Kemal ATATÜRK

Mrt

TAZOF TURNUVASINA HAZIRLIK AMACIYLA OKULUMUZDA ,YILDIRIM İLÇEMİZDE BULUNAN OKULLARIMIZIN KATILIMIYLA MANGALA ETKİNLİĞİ DÜZENLENMİŞTİR. KATILAN OKULLARIMIZA TEŞEKKÜR EDER. TAZOF TURNUVASINDA MUHTEMEL RAKİP OLACAK ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

3/E SINIFI YALANCI ÇOBAN GÖSTERİSİ

MANGALA TURNUVASI

TRAFİK EĞİTİMİ

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Serap YAKUT ve Sema TAŞ, Erasmus projesi Bursa İl Konsorsiyumu Okul Eğitimi Personel Hareketliliği kapsamında Avusturya'da dezavantajlı öğrencilerin eğitimi konusunda İş Başı Gözlem faaliyetine katıldı.

Haz

Okulumuz bünyesinde geleceğimize sahip çıkmak, öğrencilerimizde atık ve dönüşüme farkındalık oluşturmak adına çifte proje başlattık.

MUTLULUK MUTFAKTA e Twinning projesi çerçevesince yapılacak olan çalışmalarda

Yağını Dökme Geleceğini Kirletme

Plastik Kapak Toplama (Her renk olur) projesi başlatıyoruz.

Çocuklarımıza daha yaşanır bir dünya bırakmak adına atık yağ ve plastik kapaklarımızı okulumuza teslim edelim.

Projeye Okul Müdürümüz Kenan KAHVECİOĞLU ve Okul Müdür Yardımcımız Fevzi UÇAN , 2/A Sınıfı Öğretmeni Sabriye Duygu DELİBALTA ve öğrencileri eşiklik etmektedir.

Kirli bir dünyaya hayır, geri dönüşüme evet.

MUTLULUK MUTFAKTA e Twinning projesi çerçevesince yapılacak olan çalışmalarda

Yağını Dökme Geleceğini Kirletme

Plastik Kapak Toplama (Her renk olur) projesi başlatıyoruz.

Kirli bir dünyaya hayır, geri dönüşüme evet.

Mutluluk Mutfakta

Projemiz Ocak ayı itibariyle 2/A sınıfı öğrencileriyle yürütülmektedir.10 Türkiye ‘den 2 Azerbaycan ‘dan olmak üzere toplam 12 öğretmen ve öğrencileriyle gerçekleştirilen uluslararası bir projedir.

Projemiz ile her şeye ve herkese yetişmeye çalışan büyükler ile onlardan ilgi bekleyen çocukları mutfakta eğlenceli ve bilgi dolu anlar geçirmelerini hedefliyoruz.  Büyükleri ile birlikte mutfakta vakit geçiren çocuklar sağlıklı beslenmeyi aynı zamanda kültürlerini öğreneceklerdir. Farklı kültürlerdeki yeme içme kültürünü tanıyacaklardır. Bir arada yenen yemeklerin birleştirici, iyileştirici etkisini ve önemini kavrayacaklardır.Besinleri ve sağlıklı beslenme kavramını matematik, müzik, sanat, oyun gibi araçlarla pekiştirirken web2 araçlarını kullanarak, kodlama etkinliklerine katılarak dijital çağı yakalayacaktır . Kompost çalışmaları ile doğanın kendi kendine yaptığı geri dönüşüme dikkat çekmek ve sıfır atıkla karbon ayak izini azaltmanın önemini öğrenecektir ve nihai hedef olarak çocukların popüler yeme kültürünün olumsuz etkilerinden uzak tutarken zihinlerinin, bedenlerinin, psikolojilerinin nasıl sağlıklı kalabileceğini eğlenceli bir şekilde öğrenmelerini sağlamaktır.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

GUHEM HAVACILIK GEZİSİ VE PİZZA YAPMA ETKİNLİĞİ