BURSA / YILDIRIM - Ayşe Müzeyyen Tozluoğlu İlkokulu

Ayşe Müzeyyen Tozluoğlu İlkokulu

Adres
EĞİTİM MAH. 2.NARLI SK. AYŞE MÜZEYYEN TOZLUOĞLU İLKOKULU SİTESİ NO 29/1 YILDIRIM / BURSA
Vizyon
Çalışanlarımızın mutlu ve verimli, öğrencilerimizin çağın gerekleriyle donanımlı; çevresini, ülkesini, dünyayı tanıyan; dünyanın ve insanlığın sorunlarına çözüm arayan ve alternatifler bulabilen, proje sunabilen fertler olarak yetiştirmek temel vizyonumuzdur. Her yıl mezun olan öğrencilerimizin en az % 15’ini Anadolu ve Fen liselerine ve diğer öğrencilerin de çeşitli liselere devam etmelerini sağlamak vizyonumuzun önemli bir parçasıdır.
Misyon
Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlayarak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen, düşünen, üreten bireyler olarak yetişmelerine fırsat vermek; onlara, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırarak, Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş, vatan ve millet sevgisi ile dolu öğrenciler yetiştirmek.
Tekvando İl Birinciliği Kros İl Birinciliği
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Sabah: 08.00 - 13.00 Öğle : 13.10 - 18.10
Ulaşım
Eğitim Dolmuşlarının Son Durağı Yeşil Yayla´dan geçen bütün belediye otübüsleri ile okulumuza ulaşabilirsiniz.
Eğitim Mahallesi Narlı Sokak No:29 Yıldırım / Bursa
Yıldırım Merkez
eTwinning ve erasmus projeleri
P4c ile renkli düsünceler
2021 yılı Ulusal kalite etiketi ve Avrupa kalite etiketi.