BURSA / YILDIRIM - Ayşe Müzeyyen Tozluoğlu İlkokulu

"PANDEMİYİ YAŞIYORUZ ETKİLERİNİ AŞIYORUZ" eTwinning Projesi

Okulumuz 2-D Sınıf Öğretmeni Bengü Pehlivan'ın yürütücüsü olduğu "Pandemiyi Yaşıyoruz Etkilerini Aşıyoruz" eTwinning projesi kurulmuş ve çalışmaları başlamıştır. Öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Proje Hakkında

Ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan covit-19 nedeni ile sağlığımız için bazı tedbirler alındı.Bunlardan en önemlisi derslere uzaktan eğitim ile devam etmekti.Okullarda yüzyüze eğitime dönüldüğü bu dönemde pandemi sürecinde yaşadığımız olumsuzlukların öğrenciler üzerindeki etkisini azaltarak okula uyum sağlaması,sosyalleşmesi, toplumsal farkındalık sağlamak,bilinçlenmek adına farklı etkinlikler yapacağız. Projemiz 7-11 yaş grubu aralığındaki kazanımlar düşünülerek oluşturulmuştur.

14-04-202214-04-2022

Yayın: 14.04.2022 - Güncelleme: 14.04.2022 17:55 - Görüntülenme: 203